Örnek Resim
Eğitim Genel Güncel SonDakika

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de yapılan törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Hükümet konağı bahçesindeki..

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de yapılan törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Hükümet konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım tarafından çelenk sunumu yapılması ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, ilçe Atatürk Stadyumunda devam etti. Buradaki kutlamalarda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in bayram mesajı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa YILDIRIM yaptı. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var deyip atalarımıza teşekkür etti. Şiir okunması, yarışmalar yapılması, koro, cimnastik hareketleri,ödül verilmesi ve folklor gösterisi ardından tören sona erdi.

Törene İlçe Kaymakamı Sinan KORKMAZ,Belediye Başkan Yardımcısı Hanifi Başıbüyük, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve geniş halk kitleleri katıldı.

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL