Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün, Çok Amaçlı Toplum Merkezindeki (ÇATOM) kursiyerleri ziyaret etti.
Düzgün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakkı Güler, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akyürek ve Yazı İşleri Müdürü Yunus Bahar ile Nurdağı Çok Amaçlı Toplum Merkezine (ÇATOM’a ) ziyarette bulundu.
ÇATOM çalışanlarına teşekkür eden Düzgün, el emeği göz nuru çeşitli ürünlerden oluşan çalışmaları inceledi.
ÇATOM yöneticisi Aysel Karakuş, Kaymakam Düzgün’e kurslar hakkında bilgi verdi.
Karakuş, hasta kabul iş ve işlemleri, kuaförlük, kadın kıyafetleri üretimi, tığ örücülüğü gibi 13 farklı alanda 241 kursiyere eğitim verdiklerini dile getirerek, bu kursların katılımcıların el becerilerini geliştirdiğini belirtti.Talep olması halinde farklı kursların açılabileceğini ifade etti.
Kaymakamımız ÇATOM’da eğitim gören kursiyerlerin istek ve sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra çalışma büroları ve sınıflarında incelemelerde bulunuldu.
El emeği göz nuru yapılan iş ve işlemler, çeyizler, boyamalar, keçeden yapılan çeşitli ürünlerden örnekler gösterilerek kursiyerlerin başarılı çalışmaları Kaymakamımız tarafından memnuniyetle karşılandı. ÇATOM Yöneticisi Aysel KARAKUŞ’a, usta öğreticilere ve kursiyerlere emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.
Kursiyerler, Düzgün’e yaptıkları çiçek desenli porselen tabağı takdim etti.
Latest posts by Nurdağı Gazetesi (see all)
- BAŞKAN KAVAK KÜSLERİ BARIŞTIRDI - 24 Ağustos 2019
- KAYMAKAMDAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET - 24 Ağustos 2019
- SEVGİ YILDIRIR ANAOKULUNDAN MÜJDELİ HABER - 24 Ağustos 2019