Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Nurdağında Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısı İlçe Kaymakamı Sinan Korkmaz başkanlığında yapıldı. Her ay geleneksel olarak yapılan Muhtarlar Toplantısının Mayıs ayı toplantısı Nurdağı kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı. Kaymakam Sinan Korkmaz başkanlığında..

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Nurdağında Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısı İlçe Kaymakamı Sinan Korkmaz başkanlığında yapıldı.

Her ay geleneksel olarak yapılan Muhtarlar Toplantısının Mayıs ayı toplantısı Nurdağı kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.

Kaymakam Sinan Korkmaz başkanlığında Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Halil İbrahim Göl, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Erdal Köse, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakkı Güler,daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Kaymakam Korkmaz, muhtarlardan gelen talepleri dinleyerek, sorunların çözümü için kurum amirlerine talimat verdi.

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Son dönemde Nurdağı belediyesi olarak ilçede yaptıkları ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra toplantıya katılan muhtarların sorularını cevapladı.

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL