Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa YILDIRIM Gasmekte kursiyer ve usta öğreticilere 15 Temmuz Konulu seminer verdi.
Saygı duruşu ve Milli Marşımızın okunmasının ardından kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa YILDIRIM Türkiye ne zaman güçlenmiş ve dünyada söz sahibi olmaya başlamış ise iç ve dış mihrakların biraraya gelerek bizi bölmeye ve parçalamaya çalıştıklarını hep birlikte gördük ancak onlar bu zamana kadar başarılı olamadılar. İnşallah bundan sonrada başarıla olamazlar dedi. Daha sonra milli eğitim bakanlığının iki slayt gösterisini sundu. 30 kurşun şiirinin okunduğu slaytı da gösterdi.
15 Temmuzda 251 Şehit verdik ve 2193 Gazimiz var. İlçemizden Şirin Diril İstanbul’da şehit olmuştur. Sakçagözündeki Lisemize İsmi verilmiştir. Şehidimizin ismi ayrıca İslahiye de bir okulla da verilmiştir. Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken gazilerimize sağlıklı bir ömür dileriz dedi.
Allah bir daha göstermesin. Rabbim birliğimizi bozmasın dünya var oldukça ezanımız dinmesin, bayrağımız inmesin dedi ve soru cevapla program sona erdi.
Latest posts by Nurdağı Gazetesi (see all)
- BAŞKAN KAVAK KÜSLERİ BARIŞTIRDI - 24 Ağustos 2019
- KAYMAKAMDAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET - 24 Ağustos 2019
- SEVGİ YILDIRIR ANAOKULUNDAN MÜJDELİ HABER - 24 Ağustos 2019