Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

ORHAN YILMAZ YENİDEN REFAHTAN ADAY

Yeniden Refah Partisi, 2024 yerel seçimleri aday belirleme sürecinde sonuçlara etki edecek adımlar atarak adaylarını açıklıyor. Yeniden Refah Partisi, 2024 Yerel Seçimlerinde stratejik kararlara imza atmaya devam ediyor. NURDAĞI ve NİZİP’te İDDİALI..

ORHAN YILMAZ YENİDEN REFAHTAN ADAY

Yeniden Refah Partisi, 2024 yerel seçimleri aday belirleme sürecinde sonuçlara etki edecek adımlar atarak adaylarını açıklıyor.

Yeniden Refah Partisi, 2024 Yerel Seçimlerinde stratejik kararlara imza atmaya devam ediyor.

NURDAĞI ve NİZİP’te İDDİALI ADAYLAR

Yeniden Refah Partisi Nizip’te Mustafa Doktoroğlu, Nurdağı’nda ise Orhan Yılmaz’ı aday gösterdi. Her iki isim de kendi ilçelerinde parti gözetmeksizin, önemli oy potansiyeline sahip isimler.

NURDAĞI’NDA ORHAN YILMAZ

Nurdağı ilçesinde YRP Belediye başkan adayı olarak gösterilen Orhan Yılmaz’da tıpkı Doktoroğlu gibi oy potansiyeli yüksek bir siyasetçi. Yılmaz daha önce iki kez Nurdağı Belediye başkanlığı yaptı ve kentte sevilen, önemli bir isim.

NİZİP’TE DOKTOROĞLU

YRP Nizip’te Mustafa Doktoroğlu’nu belediye başkan adayı olarak gösterdi. Mustafa Doktoroğlu önceki seçimlerde Ak Parti aday adayı olarak saf tutmuştu.

İlçede Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Ziraat odası meclis üyeliği, Ticaret Borsası meclis üyeliği gibi önemli görevler üstlendi.

Doktoroğlu Nizip’te önemli oy potansiyeline sahip bir isim olarak biliniyor.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL