Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ  KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Zaferinin 107. yıl dönümü dolayısıyla Nurdağında tören düzenlendi. Nurdağında 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale zaferinin 107. Yıldönümü Nurdağında yapılançeşitli etkinliklerle kutlandı. 18..

ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ  KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Zaferinin 107. yıl dönümü dolayısıyla Nurdağında tören düzenlendi.

Nurdağında 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale zaferinin 107. Yıldönümü Nurdağında yapılançeşitli etkinliklerle kutlandı.

18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale zaferinin 107. Yıl dönümü dolayısıyla yapılan kutlama etkinlikleri Nurdağı Hükümet konağı bahçesindeki Atatürk Büstüne çelenk konulması ile başladı.

Çelenklerin sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Daha sonra salon programına geçildi. Salon daki program kuan-ı kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra İlçe jandarma komutanlığındaki görevli bir asker tarafından  günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Programa katılan öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve günün anlamına uygun gösterilerin yapılmasının ardından 18 Mart Çanakkale konulu resim sergisi açılışı yapıldı.

Çanakkale zaferinin yıl dönümü dolayısıyla yapılan Kutlama etkinliklerine Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz, Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, İlçe jandarma komutanı  Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Malgır,Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Analık, MHP ilçe Başkanı Ahmet Anar, İyi Parti İlçe Başkanı Bünyamin Tek, Nurdağı esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi başkanı Mehmet Şentürk, Daire müdürleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ,şehit ve gazi aileleri ile gaziler ve vatandaşlar katıldılar.

Sergi sonrasında İlçe kaymakamı ve Protokolü ilçe şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerimiz için dua ettiler.

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL