Örnek Resim

NURDAĞI OSB RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

Nurdağı’na Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili karar Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Nurdağı Halkının yıllardır büyük bir özlemle ve umutla beklediği Nurdağı Organize sanayi bölgesi kurulması talebi 6 şubat..

NURDAĞI OSB RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

Nurdağı’na Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili karar Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Nurdağı Halkının yıllardır büyük bir özlemle ve umutla beklediği Nurdağı Organize sanayi bölgesi kurulması talebi 6 şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında hayata geçiriliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İmzası ile Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayınlanan 7226 sayılı kararla Gaziantep İli Nurdağı İlçesinde Organize sanayi bölgesi kurulması kesinlik kazandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Nurdağı Belediye Başkan Vekili Yakup Bahar, Büyük gayretle önem verdiğimiz, ilçemiz sınırları içerisinde yapılacak olan genç nüfusumuza yönelik istihdam ve üretim adına büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla Resmi Gazetede yayınlanarak kesinlik kazanmıştır. İlçemize, bölgemize ve memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkınımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a, Gaziantep Valimiz Sn. Davut Gül’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Fatma Şahin’e ve katkıda bulunan, emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL