Örnek Resim

BİR ÇOCUK GÜLERSE, DÜNYA GÜLER

Nurdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından “Bir çocuk gülerse, Dünya Güler” sloganı ile 23 Nisan’da çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Nurdağı Halk Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çatom..

BİR ÇOCUK GÜLERSE, DÜNYA GÜLER

Nurdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından “Bir çocuk gülerse, Dünya Güler” sloganı ile 23 Nisan’da çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Nurdağı Halk Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çatom İşbirliği ile yaptığı “Bir Çocuk gülerse Dünya güler” adlı çalışma kapsamında İçerisu Mahallesini ziyaret ederek, burada çocuklara Nur Hem kurslarında kursiyerler tarafından yapılmış çeşitli hediyeler verdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Nurdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Göçer,Nurdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi Müdürlüğümüz ile yaptığımız işbirliği programı kapsamında  İlçemize bağlı içerisu mahallesini ziyaret ettik. Burada kadınlarımıza yönelik olarak  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün kursları ve Okuma Yazma seferberliği hakkında bilgilendirme yaptık.

Çatom Eğitimcilerimiz tarafından “ Kadın Sağlığı ve Özel Sorunları” konusunda kadınlarımıza yönelik seminer yapıldı.

Yine mahalle ziyaretimiz kapsamında İlçe genelindeki Halk Eğitim Kurslarımızdaki kurslarda öğrenim gören kursiyerlerimizin sıfır atık projesi kapsamında yapmış oldukları el emeği göz nuru eserler  23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mahalledeki çocuklarımıza dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Yıldırım’a, Şube Müdürlerimiz Yalçın Kurt’a, Hasan Gülsoy’a,

Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Zeki Göçer’e, Çatom Müdiresi Aysel Teke’ye.

Okul Müdüremiz Vahide Yavuz’a ve  İçerisu Mahallesi muhtarımız Cemal Kalkan’a ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Ürünlerin üretilmesinde emeği geçen Usta öğretici ve tüm kursiyerlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL