Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

CHP’DE ADAYLAR MÜLAKAT VE ANKETLE BERİLLENECEK

CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP’de 33 ismin Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğunu kaydeden Reisoğlu, adayların bu..

CHP’DE ADAYLAR MÜLAKAT VE ANKETLE BERİLLENECEK

CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’de 33 ismin Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğunu kaydeden Reisoğlu, adayların bu hafta sonu Genel Merkez tarafından görevlendirilecek olan iki vekil ile mülakat görüşmesi yapacağını anlattı.

Aday Adayları ile ilgili anket çalışmalarının başladığını da söyleyen Reisoğlu, ‘’Adaylar, mülakat ve anket çalışmaları sonunda belli olacak, meclis üyeleri için ise ön seçim yapılacak’’ dedi.

CHP Gaziantep’te Belediye Başkanlıkları ve Meclis Üyelikleri için aday adaylık başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, Yerel Seçimler ve aday belirleme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

YOĞUNLUK ŞEHİTKAMİL’DE

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP’de  aday adaylık başvuru süreci tamamlandığını söyleyen Reisoğlu, ‘’Salı günü itibariyle sona eren başvurularda, Şahinbey Belediye Meclis üyeliği için 52, Şahinbey Belediye Meclis üyelikleri için 35 isim başvuru yaptı. Belediye meclis üyelikleri ve belediye başkanlıkları için parti içi aday başvurusu süreci sona erdi. Bu başvuruların yanı sıra adaylık için hazırlık yapan farklı isimlerinde olduğu yönünde duyumlarımız var.’’

MÜLAKAT YAPILACAK

Aday Adaylarının mülakata göreceklerini anlatan Reisoğlu, ‘’Bu hafta sonu CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilecek olan iki milletvekilimiz Gaziantep’e gelecek. Vekiller, Büyükşehir ve 9 ilçe Belediye Başkanlığı için başvuru yapan 33 isim ile görüşecek, mülakat yapılacak.’’

ADAYLAR MÜLAKAT VE ANKET SONUCUNA GÖRE BELİRLENECEK

Aday adayları ile ilgili kamuoyu yoklamalarına başlandığına dikkat çeken Reisoğlu, ‘’Başvuruların sona ermesiyle birlikte Belediye Başkan aday adayları ile ilgili saha anket çalışmalarına da başlandı. Hem vekiller tarafından yapılacak mülakat hem de anket çalışmaları sonunda belli olacak.’’

MECLİS ÜYELERİ İÇİN ÖN SEÇİM YAPILACAK

Ön seçim ile ilgili konuşan Reisoğlu, ‘’Meclis üyelerinin belirlenmesinde ise Ön Seçim yapılacak’’ diye konuştu. Reisoğlu’nun açıklamaları, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep’te yol haritasının belirlendiğinin göstergesi oldu.

İŞTE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI

CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan isimler de belli oldu. Buna göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cengiz Bayram, Araban Belediye Başkanlığı için Hüseyin Kılıç, Murat İlik, Orhan Özdemir, İslahiye Belediye Başkanlığı için Ahmet Faruk Velioğlu, Hacer Bülbül, Okan Öztürk, Karkamış Belediye Başkanlığı için Edip Özaslan, Mustafa Güzel, Ali Eroğlu, Bülent Bozkurt, Nizip Belediye Başkanlığı için Metin Ünal, Mustafa Alkurt, Yakup Aslan, Nurdağı Belediye  Başkanlığı için Erdal Yılmazer, Mustafa Çetin, Oğuzeli Belediye Başkanlığı için Hakan İşbilir, Ahmet Bozgeyik, Akıl Onur Nafak, Doğan Özmaya, Mahmut Güven, Mustafa Akdeniz, Mustafa Dinçkan, Şahinbey Belediye Başkanlığı için Merdan Delibalta, Arkın Bereketoğlu, Mehmet Ali Berşe, Şehitkamil Belediyesi için Harun Reşit Yücel, Gökhan Çeliktürk, Hasan Nesanır, Umut Yılmaz, Yavuzeli Belediye Başkanlığı için ise Bekir Sakar, İbrahim Sakar ve Kureyş Kılıç aday adaylık başvurusunda bulundu.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL