Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika Yaşam

DÖNDÜ VE ALİ ÖZTÜRK İÇİN MEVLÜT OKUTULDU

İslahiye’nin Hayırsever İş insanlarından Hacı Ali Öztürk ve Eşi Döndü Öztürk için İslahiye Opet Cami bahçesinde mevlüdü şerif okutuldu. İslahiye’nin Hayırsever iş insanlarından Opet Petrolcülük A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret..

DÖNDÜ VE ALİ ÖZTÜRK İÇİN MEVLÜT OKUTULDU

İslahiye’nin Hayırsever İş insanlarından Hacı Ali Öztürk ve Eşi Döndü Öztürk için İslahiye Opet Cami bahçesinde mevlüdü şerif okutuldu.

İslahiye’nin Hayırsever iş insanlarından Opet Petrolcülük A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Opet Petrolcülük A.Ş.Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Öztürk, Öztürkler Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk ve Abdi Öztürk’ün Babaları Hayırsever iş insanı Hacı Ali Öztürk ve Eşi Döndü Öztürk’ün ölüm yıldönümleri dolayısıyla İslahiye Opet Camiinde mevlüdü şerif okutuldu.

İslahiye’nin En hayırsever ailesi olan Öztürkler ailesi ve Opet Petrolcülük A.Ş. tarafından İlçemize 3 okul, 1 diyaliz merkezi, 1 cami, Hastaneye Ambulans, Emniyet Müdürlüğüne Yunus Motorize ekipleri, okullara bilgisayar başta olmak üzere çok sayıda yardımlar yapmış bunun yanında ülke genelindeki işletmelerinde binlerce İslahiye’liye iş ve aş imkanı sunan, her yıl Ramazan ayında binlerce fakir aileye gıda yardımında bulunan bir aile.

Hayırsever İş insanları Öztürkler ailesi ( OPet Petrolcülük A.Ş.) tarafından İslahiye Atatürk Mahallesinde Yaptırılan Opet Hacı Ali Öztürk Camiinde okutulan Mevlüd-ü şerife  Opet Petrolcülük A.Ş.Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Öztürk, Öztürkler Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk ve Abdi Öztürk, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen, İstanbul İslahiye’liler Dernek Başkanı Hasan Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Arslan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Köse, CHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, İş insanlarından Hacı Cahit Köse, Hacı Ali Tekçe, Halil İbrahim Doğan başta olmak  üzere yaklaşık 2 bin civarından İslahiye’li vatandaş katıldı.

İslahiye Opet Camii İmamı tarafından okunan Mevlüd-ü şerifin ardından İftar yemeği verildi. İslahiye’li vatandaşların oldukça yoğun bir ilgi gösterdikleri iftar yemeğinin ardından Öztürkler ailesi mevlüde katılım sağlayan tüm vatandaşlarla tek tek görüşerek katılımları dolayısıyla teşekkür edip misafirlerini yolcu ettiler.

Opet Petrolcülük A.Ş. Kurucu Yönetim Kurulu üyesi ve Öztürkler Petrolcülük A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Cuma Öztürk, Sevgili Annemiz ve Babamız için okuttuğumuz Mevlüd-ü şerif ve iftar yemeğine katılarak bizleri onurlandıran İslahiye Belediye Başkanımız Kemal Vural’a, CHP İlçe Başkanımız Mustafa Köse’ye, Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Aslan’a, Ticaret Odası Başkanımız Selahattin Türkmen’e, Sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerine, Mahalle ve köy muhtarlarımıza, İş insanlarımıza ve İslahiye’li hemşehrilerimize şahsım ve ailem adına teşekkür ederim dedi.

 

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL