Örnek Resim

İŞYERLERİ EŞE DOSTA MI VERİLDİ?

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremin vurduğu Nurdağı’nda Emlak Konut ve Afad işbirliği ile yapılan işyerlerinin hiçbir duyuru yapılmadan kura çekimi yapılması akıllara soru işaretlerini de beraberinde getirdi. 06 Şubat..

İŞYERLERİ EŞE DOSTA MI VERİLDİ?

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremin vurduğu Nurdağı’nda Emlak Konut ve Afad işbirliği ile yapılan işyerlerinin hiçbir duyuru yapılmadan kura çekimi yapılması akıllara soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremin vurduğu Nurdağı’nda Emlak Konut ve Afad işbirliği ile yapılan işyerlerinin hiçbir duyuru yapılmadan kura çekimi yapılması akıllara soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

06 Şubat 2023 Tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem ile birlikte yerle bir olan Nurdağı’nda Devlet vatandaşın yarasını sarmak için canhıraç çalışırken, bazı yöneticilerin ise sessiz sedasız iş yapması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oluyor.

Emlak Konut ve Afad tarafından Nurdağı’nda depremde işyerleri yıkılan vatandaşlara verilmek amacıyla yapılan İşyerlerinin talep toplanması ile ilgili ne Nurdağı Kaymakamlığı, Ne Nurdağı Belediye Başkanlığı  nede Nurdağı’nda yetkili başka bir organ tarafından hiçbir esnafa duyuru yapılmadan, vatandaşlardan müracat bile alınmadan kura çekimi yapıldı. Hem de sözde NOTER HUZURUNDA YAPILDI.

Bu başarılı Çalışmaya İmza atan Nurdağı’nın tüm idarecilerini gerçekten tebrik ediyorum. O kadar adil ,o kadar şeffaf bir yönetim anlayışları var ki, haksızlık olmasın diyerek işyerleri için Kura çektirmişler hem de Noter huzurunda! Peki bu işyerleri ile ilgili talepleri Kim aldı? Nasıl aldı? Hangi iletişim yöntemi ile esnaflara vatandaşlara iletildi? Mesela Ben Gazeteciyim ama Sözde Noter huzurundaki kura çekilişi öncesinde Bu dükkanlarla ilgili talebi olan var mı diye yapılan bir ilan duyuru duymadım, görmedim.

Eğer böyle bir talep toplanacaksa bunun ilçe kaymakamlığının internet sitesinde veya sosyal medya hesaplarında, Veya İlçe Belediyesinin sitesinde veya Sosyal Medya hesaplarında duyurulması gerekmiyor mu?

Sen Talep toplamak için duyuru yapmamışsın. Kendine göre bir liste yapmışsın  sonra da onu sözde adil olsun diye Noter Huzurunda kura çektiriyorsun TEK KELİME İLE BRAVO SİZE. ÇOK ADİL VE ADALETLİ BİR YAKLAŞIM.

Bizim Gazete olarak işyerimiz yıkılmış, Belediye başkan vekiline gitmişiz bize işyeri konusunda yardımcı olun demişiz, Kaymakamlığa gitmişiz her gidişimizde kaymakamı bulamamışız ee muhatap kim? Sanırım Sözde idarecilere yakın bazı kişilere kendi eş ve dostlarına telefon açıp gelin işyerleri için müracat edin diyerek kendi adamlarını müracat ettirmiş ve kura çekmişler.

Bu adaletsizliğin ortadan kaldırılması için bu işin muhatabı gözüken Nurdağı Kaymakamlığı ve Nurdağı Belediye Başkanlığı yetkililerine sesleniyorum. Yapmış olduğunuz sözde Noter Huzurundaki Kura çekimlerinizi derhal iptal edin. Sonra Başta internet siteleriniz ve sosyal medya hesaplarınızdan talep alımı ile ilgili ilan yayınlayın. İşyeri ihtiyacı olan vatandaşlar gelsin müraacatlarını yapsınlar ondan sonra da yapılan Müracat listeleri üzerinden Kura çekimi yaptırın. Aksi takdirde bu ilçede yaşayan, yaşamaya çalışan her esnafın ve vatandaşın vebali sizlerin boynunadır.

Abdullah BİLGİÇ

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL