Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

KAYMAKAM ERCİYAS GÖREVİNE BAŞLADI

2 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Nurdağı Kaymakamlığına atanan Nurullah Cemil Erciyas göreve başladı. 2 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanan 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Keşap Kaymakamlığından Nurdağı..

KAYMAKAM ERCİYAS GÖREVİNE BAŞLADI

2 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Nurdağı Kaymakamlığına atanan Nurullah Cemil Erciyas göreve başladı.

2 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanan 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Keşap Kaymakamlığından Nurdağı Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Nurullah Cemil ERCİYAS, görevine başladı.
Kaymakamımız Nurullah Cemil ERCİYAS Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamladıktan sonra 2017 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti.
Çankırı Valiliği’nde İl Merkez Stajını tamamladı. Ardından Yozgat Yerköy ve Manisa Demirci ilçelerinde Kaymakam Refikliği, Niğde Ulukışla ve Kırşehir Boztepe ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Kocaeli’de tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’de dil eğitimi aldı.
106. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Aksaray Güzelyurt ve Giresun Keşap Kaymakamlığı görevlerini yürüttü. 2 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanan 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Keşap Kaymakamlığından Nurdağı Kaymakamlığına atanan
Kaymakam Erciyas evli ve bir çocuk babasıdır.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL