Örnek Resim
Eğitim Genel Güncel SonDakika Spor

ŞAMPİYON TAKIMIN KURUCUSUNDAN YILDIRIM’A ZİYARET

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem ile Nurdağı’nın haritadan silinmesine rağmen azim, inanç ve kararlılıkla yollarına devam ederek şampiyonluk ipini göğüsleyen Nurdağı Hentbol takımının kurucusu ve hocası Başar Ocak Nurdağı..

ŞAMPİYON TAKIMIN KURUCUSUNDAN YILDIRIM’A ZİYARET

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem ile Nurdağı’nın haritadan silinmesine rağmen azim, inanç ve kararlılıkla yollarına devam ederek şampiyonluk ipini göğüsleyen Nurdağı Hentbol takımının kurucusu ve hocası Başar Ocak Nurdağı Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım’ı ziyaret etti.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem ile Nurdağı’nın haritadan silinmesine rağmen azim, inanç ve kararlılıkla yollarına devam ederek şampiyonluk ipini göğüsleyen Nurdağı Hentbol takımının kurucusu ve hocası Başar Ocak Nurdağı Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım’ı ziyaret etti.

Nurdağı’nda Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yaparken, Nurdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bir bayan Hentbol takımı kurması önerisi üzerine harekete geçen ve oldukça iddialı bir takım kuran Başar Ocak ve sporcuları için 6 Şubat 2023 tarihine kadar her şey oldukça güzel bir şekilde ilerliyordu. Bir taraftan Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Klüp Başkanı Zeki Göçer, Diğer taraftan Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım ve Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’ın güçlü destekleri ile takım oldukça güzel sonuçlar elde ediyordu.

6  Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Deprem sonrasında Klüp Başkanı ve Nurdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Göçer hayatını kaybetmiş, Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım Çocuklarını kaybetmiş, kendisi ağır yaralanmış, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ise başta kardeşi olmak üzere çok sayıda yakınını kaybetmiş ve sonrasında ise tutuklanmıştı.  Aynı zamanda takımın oyuncularından da hayatını kaybeden, yakınlarını kaybeden çok sayıda insan vardı.

Herkes Nurdağı Bayan Hentbol takımının yaşanan deprem ve bunca olumsuzluk sonrasında Lig’den çekilmesini beklerken, bir kişi inatla, azimle, inançla hayır, Biz bu yaşadığımız depremde Yıkılmadığımızı, Küllerimizden yeniden doğacağımızı tüm Türkiye’ye göstereceğiz dedi ve sonra sporcuları ile görüşerek onları da motive ederek yola devam kararı aldılar.

Nurdağı Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübümüz bayan hentbol takımımız Türkiye şampiyonu olarak 1.ligde. Osmaniye, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Gaziantep’in  bulunduğu grubu namağlup lider bitiren ekibimiz Kırşehir’de oynanan çeyrek final maçlarında Kastamonu ve Diyarbakır’ı eleyerek Fınal Four Türkiye finaline yükselmiş. Ankara’da oynanan dörtlü final müsabakalarında İstanbul, Siirt ve Konya’nın bulunduğu grubu lider bitirerek Türkiye şampiyonu olarak 1.lige yükselmiştir.

İşte bu başarının en büyük mimarlarından birisi olan Takımın kurucusu Başar Ocak, Takımın manevi başkanlarından Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım’ın iyileşerek göreve başlamasının ardından ziyaret etti.

Musa Yıldırım’a geçmiş olsun ve taziye dileklerinde bulunan Ocak, Türkiye Şampiyonu olarak aldıkları şampiyonluk kupasını takdim etti.

Ziyarette oldukça duygulanan Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, Takımın kurucusu ve Hocası Başar Ocak’a ziyaretinden dolayı teşekkür edip, takımı elde ettiği başarıdan dolayı kutladıktan sonra bundan böylede takımın başarısı için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL