Örnek Resim
Genel Güncel Magazin Siyaset SonDakika

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Gürsoy ve ilçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu’nun tayinlerinin çıkması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi. Nurdağı Kaymakamı İsmail ALSANCAK, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih GÜRSOY ve..

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Gürsoy ve ilçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu’nun tayinlerinin çıkması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

Nurdağı Kaymakamı İsmail ALSANCAK, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih GÜRSOY ve İlçe Müftümüz Abdulhalık OCAKHANOĞLU’nun tayinlerinin çıkması sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

Nurdağı Sosyal Girişimcilik salonunda düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakamı İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Gürsoy ve ilçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu, Daire Müdürleri, Siyasi parti başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, 6 Şubat depremleri sonrasında İlçede göreve başladığını ve görev yaptığı süre içerisinde ilçenin sorunlarının çözümlenmesi noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, bu süre içerisinde bizimle birlikte çalışarak ilçemize hizmet eden tüm kurum amirlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim. Yine bu programa katılan hemşehrilerimize teşekkür ederim. Kapım her zaman Nurdağ’lı kardeşlerimize açık olacaktır dedi.

Veda yemeğinde Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır tarafından İlçe Kaymakamı İsmail Alsancak ve İlçemizden tayini çıkan cumhuriyet savcısı ve İlçe müftüsüne plaket takdimi yapıldı.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL