Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

MHP İL BAŞKANI BOZGEYİK,KENDİNİ BİLEN HADDİNİ BİLİR

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, son dönemlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile gündemde. Bozgeyik’in, ‘’Kendini bilen haddini de bilir’’ sözleri ile dikkat çekti. Parti içine yönelik olduğu..

MHP İL BAŞKANI BOZGEYİK,KENDİNİ BİLEN HADDİNİ BİLİR

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, son dönemlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile gündemde. Bozgeyik’in, ‘’Kendini bilen haddini de bilir’’ sözleri ile dikkat çekti. Parti içine yönelik olduğu iddia edilen mesajlarda Bozgeyik’in sitemi göze çarpıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, başarılı çalışmaları ile adından söz ettiriyor. 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Milletvekili adayı olarak sahadan bir an olsun ayrılmayan Bozgeyik, Ağustos ayında İl Başkanı olarak atanmış, atamanın ardından yapılan İl Kongresi’nde güven tazelemişti.

KENDİNİ BİLEN HADDİNİ BİLİR

İl Başkanı Bozgeyik son paylaşımında, ‘’Bize göre; kendini bilen haddini bilir. Haddini bilen nefsini bilir. Nefsini bilen de Rabbini bilir. Biz kendimizi de haddimizi de nefsimizi de Rabbimizi de çok şükür bilenlerdeniz’’ ifadelerini kullandı.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL