Örnek Resim
Genel Güncel SonDakika

ZİNCİRLEME KAZA: 3 YARALI

Gaziantep’te Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada 5 otomobil, 1 tır, 1 vinç ve 1 panelvan çarpıştı. Gaziantep’te Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada 5 otomobil, 1 tır,..

ZİNCİRLEME KAZA: 3 YARALI

Gaziantep’te Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada 5 otomobil, 1 tır, 1 vinç ve 1 panelvan çarpıştı.

Gaziantep’te Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada 5 otomobil, 1 tır, 1 vinç ve 1 panelvan çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı ve ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle TAG Otoyolu’nda uzun araç kuyrukları oluştu.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle tek şeritten ulaşımın sağlandığı TAG Otoyolu’nun Gaziantep istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu.

REFÜJE ÇARPAN TIRIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Nurdağı’nda , M.F.Y. yönetimindeki bir tırın sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı.

Nurdağı’nda , M.F.Y. yönetimindeki bir tırın sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından otoyol bir süre tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

M.F.Y. yönetimindeki 73 AAS 476 plakalı tır, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Nurdağı ilçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü ambulansla Nurdağı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bir süre tek şeritten kontrollü olarak ulaşımın sağlandığı otoyol tekrar ulaşıma açıldı

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL