Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

BALİ İSTİFA EDECEK Mİ? GÖREVDEN Mİ ALINACAK

Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali ilçe Başkanlığından istifa mı edecek, Yoksa görevden mi alınacak veya yoluna devam mı edecek? Geçtiğimiz hafta Gaziantep Şehitkamil Kongre merkezinde yapılan Aday tanıtım..

BALİ İSTİFA EDECEK Mİ? GÖREVDEN Mİ ALINACAK

Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali ilçe Başkanlığından istifa mı edecek, Yoksa görevden mi alınacak veya yoluna devam mı edecek?

Geçtiğimiz hafta Gaziantep Şehitkamil Kongre merkezinde yapılan Aday tanıtım toplantısına katılmayan ilçe başkanları ile ilgili Ak Parti süreci başlattı.

Ak Partinin aday Tanıtım toplantısına katılmayan 3 ilçe başkanı ve Birde katılıp Resmi çektirmeyen Araban İlçe Başkanı ile ilgili süreç resmi olarak başladı. Ak Parti Genel Başkanvekili Ala ve Grup başkanvekili Abdülhamit Gül, Tanıtım toplantısı sonrasında Katılmayan ve aynı kareye girmeyen ilçe başkanları için gereğini yapın talimatı vermişlerdi.

Bu Durumda Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali Görevden mi alınacak? İstifa mı edecek? Yoksa ile bildirmiş olduğu rahatsızlık  mazereti dolayısıyla orta yol bulunup ilçe başkanlığına devam mı edecek bunları önümüzdeki günlerde görmüş olacağız.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL