Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ SAKÇAGÖZÜ PINARBAŞINDA

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Ak parti İlçe Başkanı Ramazan Analık ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte bu Cuma Sakçagözü Pınarbaşı mahallesinde Cuma namazını kıldılar. Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak,..

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ SAKÇAGÖZÜ PINARBAŞINDA

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Ak parti İlçe Başkanı Ramazan Analık ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte bu Cuma Sakçagözü Pınarbaşı mahallesinde Cuma namazını kıldılar.

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Ak parti İlçe Başkanı Ramazan Analık ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte bu Cuma Sakçagözü Pınarbaşı mahallesinde Cuma namazını kılarak cami cemaati ile sohbet ettiler.

Her hafta farklı bir bölgede Cuma namazını kılarak Cuma sonrasında cami cemaati ile biraraya gelip, halkın ve bölgenin sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve beraberindekiler bu Cuma İlçemizin en eski yerleşim birimlerinden olan Sakçagözü Pınarbaşı mahallesindeydiler.

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Ak parti Nurdağı İlçer Başkanı Ramazan Analık ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yaptığı Cuma ziyaretinde  Sakagözü mahallesine yapmayı düşündükleri Taziye evi ve Sosyal Tesis alanının yeri hakkında da vatandaşların fikirlerini aldı.

Sakçagözü Pınarbaşı Mahallesi ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, İlçe Başkanımız Ramazan Analık ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte Sakçagözü Pınarbaşı Camii’nde Cuma Namazı sonrası kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek, sıkıntılarını ve taleplerini dinledik.

Hemşehrilerimizle birlikte Sakçagözü Mahallemize yapacağımız Taziye Evi ve Sosyal tesis alanında incelemeler de bulunduk. Dedi.

 

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL