Örnek Resim
Ekonomi Genel Güncel Siyaset SonDakika Yaşam

BELEDİYE’DEN YERİNDE DÖNÜŞÜM OFİSİ

Nurdağı belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara etkin hizmet sunmak amacı ile yerinde dönüşüm ofisi açıldı. Nurdağı belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara etkin hizmet sunmak amacı ile yerinde dönüşüm ofisi açıldı. 6 Şubat..

BELEDİYE’DEN YERİNDE DÖNÜŞÜM OFİSİ

Nurdağı belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara etkin hizmet sunmak amacı ile yerinde dönüşüm ofisi açıldı.

Nurdağı belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara etkin hizmet sunmak amacı ile yerinde dönüşüm ofisi açıldı.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında İlçenin genelinde çok büyük yıkımlar yaşanmış ve şehrin yeniden imarı kaçınılmaz hale gelmişti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Nurdağı Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Yıldırır, İlçe halkının en büyük sorunlarından birisi olan İnşaat ve yapı durumu hakkında vatandaşları daha sağlıklı şekilde bilgilendirmek ve hizmet üretmek amacı ile Yerinde dönüşüm ofisi açtı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Nurdağı  Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Nurdağı Belediyesi olarak siz değerli hemşerilerimiz güven içerisinde herhangi bir tereddüt duymaksızın yerinde dönüşüm işlemlerini gerçekleştirsin diye elimizi taşın altına koyarak “Yerinde Dönüşüm Ofisi” mizi faaliyete geçirdik.

Askı kodu olan hak sahibi olsun/olmasın bize ulaşan tüm hemşerilerimizin yerinde dönüşüm talepleri Çevre Şehircilik Müdürlüğüne verilecek imza sonrasında 1 ay gibi kısa bir sürede sonuçlanarak siz hemşerilerimize  evleri teslim edilecek.

Detaylı bilgi almak için İlçe Kaymakamlığı Karşısı Tek Yürek Meydanında Bulunan “Nurdağı Belediyesi Yerinde Dönüşüm Ofisi” ni ziyaret edebilir ya da aşağıdaki iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz.

05431556427 / 05308211013 / 05323644120

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL