Örnek Resim
Eğitim Ekonomi Genel Güncel SonDakika

DEPREMZEDE KADINLAR 500 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Nurdağı’nda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında depremzede kadınlar 500 fidanı toprakla buluşturdu. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felaketi depremde yıkılan Nurdağı’nda yaşayan kadınlar 8 Mart dünya kadınlar..

DEPREMZEDE KADINLAR 500 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Nurdağı’nda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında depremzede kadınlar 500 fidanı toprakla buluşturdu.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felaketi depremde yıkılan Nurdağı’nda yaşayan kadınlar 8 Mart dünya kadınlar günü etkinliği kapsamında ilçede 500 fidanı toprakla buluşturarak kadınlar gününü kutladılar.

Belpınar Mahallesi’ndeki Mesthöyük bölgesinde daha önceden yanan ormanı yeniden yaşatmak amacıyla Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Kuruma bağlı birimlerde kurs gören 130 depremzede kadının katıldığı fidan dikim etkinliğinde 500 fidan toprakla buluşturuldu.

Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, “Hatıra ormanında fidanları toprakla buluşturduk. Bu hanımefendiler emekçi kadınlarımız. Burada deprem nedeniyle hayatın içinde bir şekilde desteklemek istediğimiz, eğitim ve kurslarla katkı sağlamak istediğimiz kadınlarımızdı. Biz de her zaman onların yanında destekçileriyiz.” diye konuştu.

Zeynep Canpolat’ da, doğada olmanın çok güzel bir duygu olduğunu, vefat eden arkadaşlarının anısına fidanları toprakla buluşturduklarını anlattı.

Nurdağı’nda düzenlenen ağaç dikim etkinliğine Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Orman İşletme Müdürü Veli Topçu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  personelleri de katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL