Örnek Resim
Eğitim Ekonomi Genel Güncel Siyaset SonDakika

DÜNYA BANKASI HEYETİNDEN NURDAĞI’NA ZİYARET

6 Şubat depremlerinin vurduğu ve yeniden  ayağa kalkma yaşam mnücadelesi veren Nurdağı’na Dünya bankasından bir ziyaret gerçekleştirildi. Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Başkan Yardımcısı Antonella Bassani ve beraberindeki..

DÜNYA BANKASI HEYETİNDEN NURDAĞI’NA ZİYARET

6 Şubat depremlerinin vurduğu ve yeniden  ayağa kalkma yaşam mnücadelesi veren Nurdağı’na Dünya bankasından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Başkan Yardımcısı Antonella Bassani ve beraberindeki heyet,  Nurdağı’nı ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Nurdağı ilçesini ziyaret eden Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Başkan Yardımcısı Antonella Bassani ve beraberindeki heyet İlçe Kaymakamı İsmail Alsancak’ı makamında ziyaret etti. Nurdağı Belediye Başkan vekili Yakup Bahar ve ilgili birim müdürlerinin de hazır olduğu toplantıda, Kaymakam Alsancak, deprem sonrası ilçede yürütülen, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Kaymakam İsmail Alsancak, Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Başkan Yardımcısı Antonella Bassani ve beraberindekiler daha sonra İlçede kurulan konteyner kent yaşam alanlarını ziyaret etti.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL