Örnek Resim
Eğitim Genel Güncel SonDakika Spor

GÜREŞÇİLERDEN KAYMAKAM’A ZİYARET

Türkiye Genelinde okullar arası düzenlenen Serbest güreş şampiyonasında derece yapan güreşçilerimiz İlçe Kaymakamı Sinan Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Türkiye genelinde Okullar arasında yapılan Müsabakalarda İl Birincisi olarak derece yapan ve..

GÜREŞÇİLERDEN KAYMAKAM’A ZİYARET

Türkiye Genelinde okullar arası düzenlenen Serbest güreş şampiyonasında derece yapan güreşçilerimiz İlçe Kaymakamı Sinan Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye genelinde Okullar arasında yapılan Müsabakalarda İl Birincisi olarak derece yapan ve Afyonkarahisar’da düzenlenen  Türkiye şampiyonasına katılarak derece yapan sporcular ilçe Kaymakamı Sinan Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz Serbest güreş türkiye şampiyonasında derece yapan sporcuları makamında kabulünde, Spor’un hayatın her alanında önemli olduğunu, sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı memnun olduklarını, hep birlikte el ele ve azimli çalışmalar sonrasında daha iyi derecelerin geleceğine inandığını ifade ederek, sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL