Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

MİLLETİMİZE İLHAM KAYNAĞI OLMUŞTUR

İyi Parti Gaziantep il Başkanı Celal Yıldırım, İstiklal Marşının Türk milletinin içinde bulunduğu sıkıntılı durumda Millete ilham kaynağı olduğunu söyledi. 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan..

MİLLETİMİZE İLHAM KAYNAĞI OLMUŞTUR

İyi Parti Gaziantep il Başkanı Celal Yıldırım, İstiklal Marşının Türk milletinin içinde bulunduğu sıkıntılı durumda Millete ilham kaynağı olduğunu söyledi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan İyi Parti Gaziantep il Başkanı Celal Yıldırım; Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk milletinin vatan sevgisini en güzel biçimde anlatmış, en zor ve çetin dönemlerde milletimize ilham kaynağı olmuştur.

Milletimizin kutsal değerlere olan bağlılığını destanlaştıran İstiklal Marşı; Yurdumuzun her bir köşesi işgal altındayken, kadın, çocuk, yaşlı, genç demeden, bir milletin top yekün kahramanca mücadelesini dizelere döken bir şaheserdir. Ömrünü vatana, millete ve hizmete adamış Mehmet Akif Ersoy, Milletimizin Kurtuluş Savaşı’nda göstermiş olduğu cesaret ve kahramanlığı veciz dizelerle ölümsüzleştirerek, bizlere ışık tutmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünü kutluyor, istiklal mücadelemizi destanlaştıran merhum Mehmet Akif Ersoy’u ve bu destanın yazılmasına vesile olan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, kahraman ecdadımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum.. dedi.

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL