Örnek Resim
Genel Güncel SonDakika Yaşam

NURDAĞI SALLANMAYA DEVAM EDİYOR

Yüzyılın Felaketi olarak adlandırılan ve 13 İli etkileyen Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, Nurdağı Beşik gibi sallanmaya devam ediyor. 06 Şubat 2023 Tarihinde yaşanan Nurdağı, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli 3 büyük..

NURDAĞI SALLANMAYA DEVAM EDİYOR

Yüzyılın Felaketi olarak adlandırılan ve 13 İli etkileyen Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, Nurdağı Beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

06 Şubat 2023 Tarihinde yaşanan Nurdağı, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli 3 büyük deprem ile birlikte 13 il ve bunlara bağlı çok sayıda ilçe ile yerleşim yerleri Yüzyılın felaketini yaşamış Nurdağı haritadan resmen silinmişti.

Ohal sürecinin sona ermesi ile birlikte Herşey Normale dönmüş hayat güllük gülistanlık hale gelmiş gibi algılar yaratılırken, diğer taraftan depremin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Nurdağı Beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

merkez üssü Nurdağı ilçesi olan 3,5 ve 3 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Nurdağı ilçesinde saat 02.07’de bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 3.5 olarak belirtirken, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 3.4 olarak açıkladı.

Kısa bir süre sonra, Nurdağı’nda saat 03.03’te ikinci bir deprem daha kaydedildi. Kandilli Rasathanesi, bu depremin büyüklüğünün 3 olduğunu ve derinliğinin 8 kilometre olduğunu duyurdu.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL