Örnek Resim
Ekonomi Genel Güncel SonDakika Yaşam

ŞENTÜRK’DEN ANLAMLI HİZMET

Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Şentürk’ten Nurdağ’lı depremzede  esnaflara anlamlı hizmet. Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Şentürk’ten Nurdağ’lı depremzede  esnaflara..

ŞENTÜRK’DEN ANLAMLI HİZMET

Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Şentürk’ten Nurdağ’lı depremzede  esnaflara anlamlı hizmet.

Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Şentürk’ten Nurdağ’lı depremzede  esnaflara anlamlı hizmet.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem sonrasında Nurdağı neredeyse haritadan silinme noktasına gelirken, Kosgeb tarafından Nurdağı’nın yeniden inşaa edilmesi ve depremde işyeri yıkılan esnafların yeniden ayağa kalkmaları için destek projesi açıklaması sonrasında bir destekte Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Şentürk’ten geldi.

Kosgeb’in destek açıklaması sonrasında zor durumda olan esnaflar KOSGEB desteklerinden yararlanmak için muhasebecilerin veya danışman firmaların kapılarını çalarak Kosgeb desteğinden yararlanmak için kendileri adına müracat yapılması talebinde bulundular.  Gittikleri yerlerdeki muhasebeciler ve danışman ofisleri  depremzede esnaflardan 5 ile 15 bin TL arasında para isteyince zorda kalan esnafların imdadına Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Şentürk yetişti. Odanın Personellerine talimat vererek Nurdağ’lı Depremzede esnafların KOSGEB kredisine müracat işlemlerinin ücretsiz olarak yapılması talimatını verdi.

Şimdi Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası personelleri Depremzede esnafların KOSGEB kredi başvuru işlemlerini ücretsiz olarak yapıyorlar.

Nurdağı Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Şentürk ve oda personellerine depremzede esnaflarımız adına teşekkür ederiz.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL