Örnek Resim
Dünya Genel Güncel Siyaset SonDakika Yaşam

TEK SUÇLU ÖKKEŞ KAVAK MI?

6 Şubat 2023 Tarihinde ülkemizde yaşanan ve 11 ili etkisi altına alan deprem felaketi sonrasında gözaltına alınan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’a Nurdağı halkı sahip çıkarak, tek suçlunun Ökkeş Kavak..

TEK SUÇLU ÖKKEŞ KAVAK MI?

6 Şubat 2023 Tarihinde ülkemizde yaşanan ve 11 ili etkisi altına alan deprem felaketi sonrasında gözaltına alınan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’a Nurdağı halkı sahip çıkarak, tek suçlunun Ökkeş Kavak olmadığını söyledi.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Deprem sonrasında Nurdağı adeta haritadan silinirken, depremden etkilenen 11 il ve bunlara bağlı ilçeler arasında gözaltına alınan tek belediye Başkanı’nın Ökkeş Kavak olduğunu ifade eden Nurdağlı vatandaşlar tek suçlunun Ökkeş Kavak olmadığını ifade ettiler.

Deprem Felaketinde çok sayıda yakınını toprağa veren ve bunların acısını dahi yaşamadan vatandaşların hizmetine koşan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’ın suçsuz olduğuna inandıklarını söyleyen vatandaşlar, Ökkeş Kavak’ın siyasi linç ve bazı müteahhitlerin kurbanı olarak seçildiğine inandıklarını ifade ettiler.

Büyükşehir yasasının çıkması ile ilçe belediyelerinin imar konusu başta olmak üzere yetkisinin kalmadığını, inşaat izin ve denetiminde Büyükşehir Belediyesi, Yapı denetim firmaları, müteahhitler, inşaat şirketleri olmak üzere yaklaşık 23 yetkilinin imzasının olduğunu ifade eden vatandaşlar, Ökkeş Kavak’ın Nurdağı tarihinde en masum başkanlardan birisi olduğuna inandıklarını ifade ettiler.

Depremde onlarca yakınını kaybeden, kendisi acısını yaşamadan vatandaşın yardımına koşan bir Belediye Başkanının cezalandırılmasına anlam veremediklerini ifade eden vatandaşlar, Başkan Kavak’ın suçsuz olduğunu ve adaletin er geç tecelli edeceğini söylediler.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL