Örnek Resim

ZAM GELECEK DİYE YAKIT SATMADILAR, EPDK GÖREVE

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Sekerçioğlu Shell petrol İstasyonu Motorin ve Benzine gelecek zam dolayısıyla stokçuluk yaparak vatandaşlara 250 Tl üzerinde yakıt satışını durdurdu. 9 Mart 2022 Tarihinde akşam saat..

ZAM GELECEK DİYE YAKIT SATMADILAR, EPDK GÖREVE

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Sekerçioğlu Shell petrol İstasyonu Motorin ve Benzine gelecek zam dolayısıyla stokçuluk yaparak vatandaşlara 250 Tl üzerinde yakıt satışını durdurdu.

9 Mart 2022 Tarihinde akşam saat 12:00’da motorin ve Benzine zam yapılacağının açıklanması üzerine Gaziantep- Başpınar OSB yolu üzerinde bulunan Şekercioğlu Shell Petrol istasyonu akşam saat 19.28 itibarıyla petrol istasyonuna gelen müşterilerine Yakıt satışında 250 Tl ile sınırlama getirerek, yakıt satışını durdurup stokçuluk yapmaya başladı.

Bizde burada aldığımız 250 Tl ile sınırlandırılmış yakıt alımımız sonrasında aynı yol üzerinde yaklaşık 500 metre sonra bulunan  Akcan Sheel petrol’e  19.27’de giderek aracımızın yakıt ikmalini yaptık.

İşte fişleri ve Belgeleri:

Hem Yakıt satışını durdurarak Stokçuluk yapan Şekercioğlu Shel petrol’ün hem de normal satış yapan Akcan Sheel petrol’ün alışveriş fişlerini sizlerle paylaşıyoruz.

EPDK GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Başta Enerji Piyasası düzenleme Kurumu EPDK olmak üzere Tüm yetkilileri bu petrol istasyonunu denetlemeye ve yaptığı karaborsacılık, stokçuluk işlemi ile ilgili gerekli cezai işlemleri yapmaya davet ediyorum.

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL