Örnek Resim

BAŞKAN KAVAK ÇAKMAK MAHALLESİNDE

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak,her hafta başka bir bölgedeki camide Cuma namazını kılarak bölge halkı ile Cuma buluşmalarında bu hafta Çakmak mahallesindeydi. Nurdağı belediye Başkanı Ökkeş Kavak, her hafta ilçemizin..

BAŞKAN KAVAK ÇAKMAK MAHALLESİNDE

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak,her hafta başka bir bölgedeki camide Cuma namazını kılarak bölge halkı ile Cuma buluşmalarında bu hafta Çakmak mahallesindeydi.

Nurdağı belediye Başkanı Ökkeş Kavak, her hafta ilçemizin farklı bir mahallesinde Cuma namazını kıldıktan sonra cami çıkışında Cuma cemaati ile sohbet ediyor. Mahalle halkına mahallelerinin sorunları, yerel ve genel iktidardan beklentileri ile ilgili sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinleyerek Cuma sohbetleri yapmaya devam ediyor.

Bu hafta Cuma Namazını ilçemizin kırsal mahallelerinden Çakmak  mahallesinde kılan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Çakmak Mahallemizde Cuma Namazı sonrasında hemşehrilerimizle selamlaştık, sohbet ettik, sorun ve taleplerini dinledik.Rabbim cümlemize sağlık ve afiyetler nasip eylesin. El ele, gönül gönüle vererek daha güzel, daha yaşanılabilir bir Nurdağı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Dedi.

 

aswp

Biyografik bilgiler

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL