Örnek Resim
Genel Güncel Siyaset SonDakika

DEVA’NIN ADAYLARI NETLEŞTİ

DEVA Partisi’nde Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda DEVA Partisi’nin Şehitkamil, Oğuzeli ve Araban Belediye Başkan adayları belli oldu. DEVA..

DEVA’NIN ADAYLARI NETLEŞTİ

DEVA Partisi’nde Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda DEVA Partisi’nin Şehitkamil, Oğuzeli ve Araban Belediye Başkan adayları belli oldu.

DEVA Partisi’nde Pazar günü Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. İlk grup belediye başkan adaylarının ilan edildiği toplantıda, Gaziantep’in Şehitkamil, Oğuzeli ve Araban Belediye Başkan adayları belli oldu.

ÜÇ İLÇEYE ADAY

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya ve Gaziantep İl Başkanı Mehmet Budak’ın da katıldığı toplantıda Belediye Başkan Adayları kamuoyuna duyuruldu. Toplantıda, Araban Belediye Başkan Adayı Ferit Karataş, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozkurt ve Şehitkamil Belediye Adayı Okan Kısacık olarak açıklandı.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL