Örnek Resim

EVİ YANAN VATANDAŞIN İMDADINA BAŞKAN YETİŞTİ

İlçemiz Aslanlı Mahallesinde yaşayan ve Evi Yanan Havva Soysal adlı vatandaşın imdadına Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak yetişti. Nurdağı Aslanlı Mahallesinde yaşayan ve Evi Yanan Havva Soysal adlı vatandaşın imdadına..

EVİ YANAN VATANDAŞIN İMDADINA BAŞKAN YETİŞTİ

İlçemiz Aslanlı Mahallesinde yaşayan ve Evi Yanan Havva Soysal adlı vatandaşın imdadına Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak yetişti.

Nurdağı Aslanlı Mahallesinde yaşayan ve Evi Yanan Havva Soysal adlı vatandaşın imdadına Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak yetişti. Göreve geldiği ilk günden beri Sosyal Belediyecilik ve Gönül belediyeciliği vurgusu yapan ve Her koşullar gönülleri kazanmaya devam eden, Gönüllerin Başkanı Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Aslanlı Mahallesinde oturan Havva Soysal isimli vatandaşın evinde yangın çıktığı haberini alır almaz olay yerine intikal etti.

Olay yerinde İnceleme yapan Başkan Ökkeş Kavak, Geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, evi yanan Havva teyzemiz için elimizden gelen desteği vereceğiz. Rabbim beterinden korusun inşallah dedi.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL