Örnek Resim
Eğitim Genel Güncel Sağlık SonDakika

İLÇEMİZDE DİYABET EĞİTİMİ VERİLDİ

Nurdağında Milli Eğitim Camiasındakilere İlçe Sağlık Müdürlüğündeki doktor Selahattin Yıldız tarafından diabet eğitimi verildi. Nurdağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık müdürlüğü organizesinde yapılan program kapsamında verilen diabet eğitimine..

İLÇEMİZDE DİYABET EĞİTİMİ VERİLDİ

Nurdağında Milli Eğitim Camiasındakilere İlçe Sağlık Müdürlüğündeki doktor Selahattin Yıldız tarafından diabet eğitimi verildi.

Nurdağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık müdürlüğü organizesinde yapılan program kapsamında verilen diabet eğitimine Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Müdür yardımcıları ve rehber öğretmenler katıldılar.

Nurdağı Şamil Tayyar Kültür Merkezinde verilen Diabet eğitiminde Nurdağı İlçe sağlık müdürlüğünde görevli Dr. Selahattin Yıldız, Diabetin ciddi bir hastalık olduğunu, ancak uygun beslenme tedavisi, medikal tedavi ,düzenli egzersiz ve diabet eğitimi ile sağlıklı ve uzun bir yaşamın mümkün olduğunu söyledi.

Nurdağı ilçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Selahattin Yıldız’ın Diabet nedir, neler yapılmalıdır sunumu sonrasında karşılıklı soru cevap ile program sona erdi.

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL