Örnek Resim
Ekonomi Genel Güncel Siyaset SonDakika

İSLAHİYE KARARINI VERDİ; KEMAL VURAL’LA YOLA DEVAM

31 Mart seçimlerine 1 ay kalasıya İslahiye’li seçmenler kararlarını vererek 1 Nisan sabahı yollarına Kemal Vural ile devam edeceklerini söylediler. 31 Mart seçimlerine 1 ay kalasıya İslahiye’li seçmenler kararlarını vererek..

İSLAHİYE KARARINI VERDİ;  KEMAL VURAL’LA YOLA DEVAM

31 Mart seçimlerine 1 ay kalasıya İslahiye’li seçmenler kararlarını vererek 1 Nisan sabahı yollarına Kemal Vural ile devam edeceklerini söylediler.

31 Mart seçimlerine 1 ay kalasıya İslahiye’li seçmenler kararlarını vererek 1 Nisan sabahı yollarına Kemal Vural ile devam edeceklerini söylediler.

İslahiye’li vatandaşlar İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural’ın 10 yıl İçerisinde İslahiye’nin tüm sorunlarını çözümlediğini ancak deprem felaketi dolayısıyla oluşan sorunların çözümlenmesi için de yollarına Kemal Vural ile devam edeceklerini söylediler.

YAPARSA KEMAL VURAL YAPAR

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş Merkezli deprem felaketi sonrasında 11 il ve ilçelerinin depremden etkilendiğini, depremden etkilenen bölgeler arasında en hızlı ayağa kalkan ve yaralarını saran yerin ise İslahiye olduğunu ifade ederek, “Yaparsa Kemal Vural Yapar” Bakın Komşumuz Kırıkhan ‘da hala yıkımlar tamamlanmamış, Biz de bırakın yıkımları 4500 Toki konutunun tamamı bitmek üzere.

Depremin hemen ardından İslahiye’de mahallelere kontrollü şekilde, Elektrik, Su, Doğalgaz verildiğini ifade eden Vatandaşlar, Biz Hatay’a, Kırıkhan’a, Nurdağı’na, Maraş’a veya farklı bölgelere gidip geldikten sonra İslahiye Belediyesinin ve Kemal Vural Başkanın ne kadar büyük işler yaptığına şahit olduk. Allah kendisinden razı olsun. Dediler.

VATANDAŞ KEMAL BAŞKANI NEDEN SEVİYOR

Depremin yıktığı 11 il ve ilçeleri içerisinde değişmeyen ender başkanlardan birisi olan Kemal Vural’ı İslahiye Halkı neden bu kadar seviyor. Doğrusu Merak ettik ve araştırdık. Bakın karşımıza ne çıktı.

5 BİN KİŞİYE YEMEK VE EKMEK

İslahiye Belediyesi olarak 6 şubat depremlerinin hemen ardından toparlanan İslahiye Belediyesi tarafından Depremin ilk haftasından itibaren günlük 5 bin kişiye sıcak yemek ve ücretsiz ekmek verildi.

Deprem felaketi yaşanan yerlerde bu kadar kısa sürede toparlanan ve Halka hizmet sunan tek belediye oldu.

DUVARI YIKILANA ÜCRETSİZ BRİKET VE KUM

İslahiye Belediye Başkanı Kemal vural deprem sonrasında depremin yaralarının sarılması ve biran önce normalleşmenin yaşanması için Depremden etkilenen 11 il ve ilçeleri içerisinde Deprem felaketinde bahçe duvarları yıkılan vatandaşlara ücretsiz Briket ve kum veren tek belediye oldu.

EV YAPANA ÜCRETSİZ KUM VE TABLA BETON DOKÖMÜ

Depremden etkilenen vatandaşların kendi tapulu yerleri içerisinde ev yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz kum ve beton mikseri makinasını göndererek evlerinin temel tabla betonlarını döken Tek Belediye İslahiye Belediyesi, Tek başkan’da  Kemal Vural oldu.

KONTEYNER VE ÇADIR

Deprem felaketinin hemen ardından oluşturduğu ekip ile birlikte sahaya inen Belediye Başkanı Kemal Vural bir taraftan depremzede vatandaşlar için çadır temini ile uğraşırken, diğer taraftan Belediye Çalışanları ve İslahiye’li usta esnaflardan oluşturduğu ekip ile İslahiye’de konteyner imalatı ve montajını yaptırarak  deprem bölgesindeki yerler içerisinde en kısa sürede İslahiye’li vatandaşların konteyner’e kavuşmasını sağlamış.

UN DEĞİRMENİ

İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural 6 Şubat depremlerinin ardından v atandaşın  rahata kavuşması için belediye bünyesinde bir un değirmeni kurmuş. Burada buğdayını getiren vatandaşa ücretsiz hizmet sunmuş ve sunmaya devam ediyor.

DOKTOR LOJMANI

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında İslahiye’ye tayini çıkan doktorlar ilçede kalacak yer olmadığı için tayinlerini isteyip gidiyor, veya ilçeye gelmiyorlardı.

Doktor olmadığı için İlçe halkın ın mağdur olmasını istemeyen İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural İslahiye’nin Fevzipaşa Mahallesinde 25 adet konut yaparak ilçemizde görev yapan doktorlara tahsis ederek, ilçenin doktur sorununun çözümüne  destek olmuş.

 

 

admin

Örnek Resim

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

RADYO
Örnek Resim

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL